Prezentujemy Państwu przykładowe menu na imprezy okolicznościowe:
Obiad
Pierwsze danie:
Zupa do wyboru:
- Domowy rosół z makaronem
- Krem z pomidorów ze śmietaną i bazylią
- Krem z białych warzyw z prażonym boczkiem i słonecznikiem
- Zupa paprykowa z grzanką, serem i boczkiem
- Zupa cebulowa z grzanką
Drugie danie:
Podajemy 3 sztuki mięsa do wyboru:
- Roladki z piersi kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami
- Kotlet de volaille z pietruszką i masełkiem
- Zraz wieprzowy faszerowany ogórkiem kiszonym, cebulą i boczkiem
- Schabowy smażony na smalcu
- Medalion z indyka w złotej panierce
- Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
- Kaczka pieczona w całości z jabłkami
Dodatki:
- Ziemniaki z wody
- Ziemniaki zapiekane
- Sosy: ciemny, czosnkowy
Bukiet surówek (3 do wyboru):
- Buraczki z chrzanem i cebulą
- Marchewka z groszkiem
- Biała kapusta
- Świeża marchewka z brzoskwinią
- Kapusta zasmażana z boczkiem
- Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej
- Talarki z buraczków z octem balsamicznym, zapiekane w piecu
- Zasmażana czerwona kapusta na ciepło
Zakąski:
- Kurczak wędzony w cieście francuskim z serkiem i papryką
- Kawałki kurczaka w cieście naleśnikowym podawane z dipem
- Rogaliki nadziewane rukolą i twarożkiem z wędzonym łososiem
- Mini hamburger
- Tatar z cebulką i ogórkiem
- Pstrąg wędzony
- Galaretka z kurczaka
- Sałatka Cezar
- Sałatka z brokułami, jajkiem, cebulą i kukurydzą
Kolacja:
Dania do wyboru:
- Karkówka podawana na kapuście kiszonej z kaszą
- Gołąbki w sosie pomidorowym
- Pałeczki z kurczaka podawane na groszku z porem
- Pierogi z mięsem, boczkiem i cebulą
Zupa do wyboru:
- Flaki
- Barszcz z pasztecikiem
- Żurek z jajkiem
- Gulaszowa
☕ Napoje bez limitu: kawa, herbata, woda z cytryną
Możliwość modyfikacji menu według życzenia klienta.